VIN – af druer og anden frugt
367,50 kr
212
ISBN
9788740967555
En håndbog for alle der ønsker at lave vin
af druer og frugt.
Bogen har et afsnit om det grundlæggende omkring
vinfremstilling og afsnit med en hel række konkrete
opskrifter på vin.
Sidste del af bog er lidt mere i detaljer om de mange
forhold der gør sig gældende når man laver vin.
Bl.a. om vinsmagning, vin kemi og mikrobiologi,
vinfejl og relevante målemetoder i forbindelse med
vinfremstillingen.
En bog begyndere direkte kan starte med. En bog
som mere erfarne vinmagere kan finde forklaringer
og inspiration i.
Bogens forfattere har mangeårig erfaring med både
den praktiske og teoretiske side af vinfremstillingen
af druer og frugt.
Bogen har et afsnit om det grundlæggende omkring
vinfremstilling og afsnit med en hel række konkrete
opskrifter på vin.
Sidste del af bog er lidt mere i detaljer om de mange
forhold der gør sig gældende når man laver vin.
Bl.a. om vinsmagning, vin kemi og mikrobiologi,
vinfejl og relevante målemetoder i forbindelse med
vinfremstillingen.
En bog begyndere direkte kan starte med. En bog
som mere erfarne vinmagere kan finde forklaringer
og inspiration i.
Bogens forfattere har mangeårig erfaring med både
den praktiske og teoretiske side af vinfremstillingen
Forfatter | Jørgen Broe |
---|---|
Forlag | vinbog.nu |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Biokemisk teknik, Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. sep. 2018 |
Sideantal | 296 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. sep. 2018 |
Oplag | 0 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740967555 |
ISBN-10 | 8740967557 |
EAN | 9788740967555 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |