Vinmagerne i Toscana
350,00 kr
500
ISBN
9788756790437
René Langdahl Jørgensen har på baggrund af sine mange vinrejser til Toscana foretaget et personligt udvalg af vine, som han i bogen tager under kærlig behandling. Han nøjes dog ikke med at beskrive sine favoritvine, for bogen handler i høj grad også om folkene bag – om deres tanker og vejen til de fremragende vine.
Chianti Classico, Brunello di Montalcino og sangiovese klinger allerede forførende i de flestes ører, men med denne bog er der rig mulighed for at udvide det smagfulde bekendtskab. Forfatteren skriver i et meget sanseligt og farverigt sprog og øser med stor vellyst af sin vinkulturelle indsigt.
Vinmagerne i Toscana er et must for alle, der elsker Toscana og ikke mindst de toscanske vine.
René Langdahl Jørgensen skriver i vin- og madmagasinet gastro, hvor hans vidende, friske og entusiastiske tone begejstrer læserne. Efter sin uddannelse i historie, med studieophold i Firenze, arbejdede han kort i vinbranchen, inden han sprang ud som skribent.
Bogen er kåret som den danske vinder i kategorierne 'Best Book on European Wine' samt 'Best Wine Atlas/Tourism Book' i Gourmand World Cookbook Awards 2009 og deltager dermed i konkurrencen om titlen 'Best in the world' i de to kategorier.
Pressen skrev:
»Vægtigt værk om Toscanas vine. Bogen er velskreven og vidende. Vi har fået et værdigt og seriøst værk om Toscana på dansk. Selv om det kniber med plads på vinreolen, må Vinmagerne i Toscana ind ved siden af de andre.«
- Gastro
Chianti Classico, Brunello di Montalcino og sangiovese klinger allerede forførende i de flestes ører, men med denne bog er der rig mulighed for at udvide det smagfulde bekendtskab. Forfatteren skriver i et meget sanseligt og farverigt sprog og øser med stor vellyst af sin vinkulturelle indsigt.
Vinmagerne i Toscana er et must for alle, der elsker Toscana og ikke mindst de toscanske vine.
René Langdahl Jørgensen skriver i vin- og madmagasinet gastro, hvor hans vidende, friske og entusiastiske tone begejstrer læserne. Efter sin uddannelse i historie, med studieophold i Firenze, arbejdede han kort i vinbranchen, inden han sprang ud som skribent.
Bogen er kåret som den danske vinder i kategorierne 'Best Book on European Wine' samt 'Best Wine Atlas/Tourism Book' i Gourmand World Cookbook Awards 2009 og deltager dermed i konkurrencen om titlen 'Best in the world' i de to kategorier.
Pressen skrev:
»Vægtigt værk om Toscanas vine. Bogen er velskreven og vidende. Vi har fået et værdigt og seriøst værk om Toscana på dansk. Selv om det kniber med plads på vinreolen, må Vinmagerne i Toscana ind ved siden af de andre.«
- Gastro
Forfatter | René Langdahl Jørgensen |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. okt. 2009 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 235 |
Højde | 235 |
Dybde | 28 |
Vægt | 967 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 15. okt. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756790437 |
ISBN-10 | 8756790430 |
EAN | 9788756790437 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |