Vores bedste GI-opskrifter
128,75 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788772308845
Her er en frisk og up-to-date kogebog med de bedste opskrifter til mad uden sukker og hurtige kulhydrater.
Med et bredt udvalg af sunde og velærende opskrifter giver bogen "Vores bedste GI opskrifter dig en køreplan til at ændre dine kostplaner og reducere forbruget af sukker.
Læseren får frydefulde billeder med lækker mad som giver inspiration til at føre en sundere livsstil med indkøring af sundere mad i dagligdagen. Alle opskrifter er ernæringsmæssigt beregnet under hensyntagen til GI og GB værdi.
Mange spørger. Hvad er GI - hvordan virker det? Hvad er GB? Hvordan kan du tabe dig samtidig med at du får god og mættende kost som virkelig smager godt. Og hvad sker der i virkeligheden når i vi spiser?
Dette og mange flere spørgsmål får du svar på i bogen :"Vores Bedste GI-opskrifter.
Du får tips om, hvordan du kan sammensætte og kombinere dine måltider med alt lige fra morgenmad, forretter, kød-, fiske- og fugle retter, vegetariske retter, gryderetter, saucer, supper, salater og desserter.
Bogen indeholder også GI-tabeller og GB-værdier for almindelige fødevarer.
En absolut bestseller fra de 2 svenske kogebogforfattere som allerede har solgt
bogen i flere lande med en kæmpe succes.
Nu findes Vores Bedste GI-opskrifter på dansk - læs den før dine venner og få inspiration og madglæden tilbage.
Undertitel | 100 opskrifter uden sukker og hurtige kulhydrater |
---|---|
Forfatter | Ulrika Davidsson, Ola Lauritzson |
Forlag | Paludan |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Specielle diæter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. okt. 2008 |
Sideantal | 136 |
Bredde | 200 |
Højde | 247 |
Dybde | 15 |
Vægt | 607 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 25. okt. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788772308845 |
ISBN-10 | 8772308842 |
EAN | 9788772308845 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Niels Krohn |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Malte Danielsson |