Vores indiske køkken, hft.
Spis indisk på dansk
Tv-vært Divya Das og kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen har sammen lavet en skøn indisk kogebog med udgangspunkt i egne erindringer og oplevelser med det indiske køkken – både i Danmark og Indien. ”Vi har begge igennem mange år kigget vores mødre over skulderen, når de tilberedte det ene fantastiske måltid efter det andet. Det vakte vores interesse, nysgerrighed, glæde og skabte vores forudsætning for at tilberede indisk mad i Danmark”.
Vores indiske køkken er en nem og ligetil kogebog, hvor man ikke behøver være velbevandret i det indiske køkken for at gå i gang med en af bogens mere end 50 indbydende opskrifter, der spænder over en bred vifte af opskrifter på forretter, hovedretter og desserter fra både Nord- og Sydindien.
Forfatter | Manu Sareen, Divya Das |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Indien, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. apr. 2012 |
Sideantal | 152 |
Bredde | 201 |
Højde | 258 |
Dybde | 13 |
Vægt | 551 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 24. apr. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788711392058 |
ISBN-10 | 8711392053 |
EAN | 9788711392058 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |