Wagamama kogebogen
298,75 kr
500
ISBN
9788721025663
»... en stor buket af gode og hurtige opskrifter, mon ikke Wagamama-bogen ender som en af de fem bedst sælgende kogebøger denne jul?«
- Henrik Kerrn Jespersen i Politiken
»Spis positivt, og lev positivt. Uhm, bogen giver i hvert fald realistisk lyst til det.«
- Femina
»Nu kan du forkæle dine nærmeste med næringsrige og kreative japanske retter - og det uden at stå i køkkenet i timer. De geniale opskrifter finder du i den nye WAGAMAMA-KOGEBOGEN.«
- Woman
Wagamama er en ny slags fastfood hvor nudler og friske kvalitetsgrøntsager, fisk og kød er grundingredienserne. Det er enkel, hurtig og sund mad. Wagamama er også et ekspanderende restaurant-koncept fra London, med filialer i mange lande. Til foråret 2006 får vi også en Wagamama-restaurant i København.
Wagamama-mad er bygget op omkring ´den kulinariske treenighed´: nudler, suppe og fyld. Derudover er der masser af småretter - originale, nemme, sunde og delikate.
Selve tilberedningen er baseret på høj varme i kort tid, hvilket giver de enkelte råvarer mulighed for at skille sig ud, uden at man skal stå i køkkenet i timevis. Wagamama-køkkenet er både til hverdag og fest, til voksne og børn.
Wagamama opdeler ikke maden på den traditionelle måde i forretter og hovedretter, men satser på en friere opbygning af måltidet og der lægges op til et uformelt afslappet måltid under sloganet ´spis positivt + lev positivt´.
- Henrik Kerrn Jespersen i Politiken
»Spis positivt, og lev positivt. Uhm, bogen giver i hvert fald realistisk lyst til det.«
- Femina
»Nu kan du forkæle dine nærmeste med næringsrige og kreative japanske retter - og det uden at stå i køkkenet i timer. De geniale opskrifter finder du i den nye WAGAMAMA-KOGEBOGEN.«
- Woman
Wagamama er en ny slags fastfood hvor nudler og friske kvalitetsgrøntsager, fisk og kød er grundingredienserne. Det er enkel, hurtig og sund mad. Wagamama er også et ekspanderende restaurant-koncept fra London, med filialer i mange lande. Til foråret 2006 får vi også en Wagamama-restaurant i København.
Wagamama-mad er bygget op omkring ´den kulinariske treenighed´: nudler, suppe og fyld. Derudover er der masser af småretter - originale, nemme, sunde og delikate.
Selve tilberedningen er baseret på høj varme i kort tid, hvilket giver de enkelte råvarer mulighed for at skille sig ud, uden at man skal stå i køkkenet i timevis. Wagamama-køkkenet er både til hverdag og fest, til voksne og børn.
Wagamama opdeler ikke maden på den traditionelle måde i forretter og hovedretter, men satser på en friere opbygning af måltidet og der lægges op til et uformelt afslappet måltid under sloganet ´spis positivt + lev positivt´.
| Forfatter | Hugo Arnold |
|---|---|
| Forlag | Borgen |
| Indbinding | Hæftet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 22. sep. 2005 |
| Sideantal | 192 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 27. mar. 2006 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788721025663 |
| ISBN-10 | 8721025665 |
| EAN | 9788721025663 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | eng |
| Oversætter | Mette Scott Perschke |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





