Wagamama kogebogen
298,75 kr
500
ISBN
9788721025663
»... en stor buket af gode og hurtige opskrifter, mon ikke Wagamama-bogen ender som en af de fem bedst sælgende kogebøger denne jul?«
- Henrik Kerrn Jespersen i Politiken
»Spis positivt, og lev positivt. Uhm, bogen giver i hvert fald realistisk lyst til det.«
- Femina
»Nu kan du forkæle dine nærmeste med næringsrige og kreative japanske retter - og det uden at stå i køkkenet i timer. De geniale opskrifter finder du i den nye WAGAMAMA-KOGEBOGEN.«
- Woman
Wagamama er en ny slags fastfood hvor nudler og friske kvalitetsgrøntsager, fisk og kød er grundingredienserne. Det er enkel, hurtig og sund mad. Wagamama er også et ekspanderende restaurant-koncept fra London, med filialer i mange lande. Til foråret 2006 får vi også en Wagamama-restaurant i København.
Wagamama-mad er bygget op omkring ´den kulinariske treenighed´: nudler, suppe og fyld. Derudover er der masser af småretter - originale, nemme, sunde og delikate.
Selve tilberedningen er baseret på høj varme i kort tid, hvilket giver de enkelte råvarer mulighed for at skille sig ud, uden at man skal stå i køkkenet i timevis. Wagamama-køkkenet er både til hverdag og fest, til voksne og børn.
Wagamama opdeler ikke maden på den traditionelle måde i forretter og hovedretter, men satser på en friere opbygning af måltidet og der lægges op til et uformelt afslappet måltid under sloganet ´spis positivt + lev positivt´.
- Henrik Kerrn Jespersen i Politiken
»Spis positivt, og lev positivt. Uhm, bogen giver i hvert fald realistisk lyst til det.«
- Femina
»Nu kan du forkæle dine nærmeste med næringsrige og kreative japanske retter - og det uden at stå i køkkenet i timer. De geniale opskrifter finder du i den nye WAGAMAMA-KOGEBOGEN.«
- Woman
Wagamama er en ny slags fastfood hvor nudler og friske kvalitetsgrøntsager, fisk og kød er grundingredienserne. Det er enkel, hurtig og sund mad. Wagamama er også et ekspanderende restaurant-koncept fra London, med filialer i mange lande. Til foråret 2006 får vi også en Wagamama-restaurant i København.
Wagamama-mad er bygget op omkring ´den kulinariske treenighed´: nudler, suppe og fyld. Derudover er der masser af småretter - originale, nemme, sunde og delikate.
Selve tilberedningen er baseret på høj varme i kort tid, hvilket giver de enkelte råvarer mulighed for at skille sig ud, uden at man skal stå i køkkenet i timevis. Wagamama-køkkenet er både til hverdag og fest, til voksne og børn.
Wagamama opdeler ikke maden på den traditionelle måde i forretter og hovedretter, men satser på en friere opbygning af måltidet og der lægges op til et uformelt afslappet måltid under sloganet ´spis positivt + lev positivt´.
Forfatter | Hugo Arnold |
---|---|
Forlag | Borgen |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 22. sep. 2005 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 27. mar. 2006 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788721025663 |
ISBN-10 | 8721025665 |
EAN | 9788721025663 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Mette Scott Perschke |
Illustreret i farver/sh | Nej |