Det danske landkøkken
97,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
1335611
Vi skal lære af vores fortid for at få kvalitet i vores nutid.
Tidligere blev madkulturen overleveret fra generation til generation ved mesterlære fra mor til datter med efterfølgende oplæring som ´ung pige i huset´ og med undervisning på husholdningsskoler. Denne oplæring er næsten ophørt.
Denne historiske kogebog videregiver et stykke madkultur, som vi husker den fra perioden 1950-80 fra landet til nutidens unge.
Tidligere blev madkulturen overleveret fra generation til generation ved mesterlære fra mor til datter med efterfølgende oplæring som ´ung pige i huset´ og med undervisning på husholdningsskoler. Denne oplæring er næsten ophørt.
Denne historiske kogebog videregiver et stykke madkultur, som vi husker den fra perioden 1950-80 fra landet til nutidens unge.
Forlag | Landbrugsforlaget |
---|---|
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 5. jul. 2004 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 5. jul. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 1335611 |
EAN | 1335611 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Foreword Author | Rut Jørgensen, Familieudvalget |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Ib Glaser, PF |