Et køkken gennem tre generationer
88,75 kr
500
ISBN
9788717069015
Opskrifter fra restauranten, der i over 30 år har haft 3 stjerner i Guide Michelin.
| Forfatter | Pierre og Michel Troisgros |
|---|---|
| Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 21. okt. 1999 |
| Sideantal | 192 |
| Bredde | 218 |
| Højde | 282 |
| Dybde | 21 |
| Vægt | 731 |
| Første udgave | 1999 |
| Oplagsdato | 21. okt. 1999 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788717069015 |
| ISBN-10 | 8717069017 |
| EAN | 9788717069015 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | fre |
| Oversætter | Ejler Hinge-Christensen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Henri del Olmo fotografier af assisteret af Geneviève Dortignac i samarbejde med Sylvie Girard |





