Et køkken gennem tre generationer
88,75 kr
500
ISBN
9788717069015
Opskrifter fra restauranten, der i over 30 år har haft 3 stjerner i Guide Michelin.
Forfatter | Pierre og Michel Troisgros |
---|---|
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. okt. 1999 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 218 |
Højde | 282 |
Dybde | 21 |
Vægt | 731 |
Første udgave | 1999 |
Oplagsdato | 21. okt. 1999 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717069015 |
ISBN-10 | 8717069017 |
EAN | 9788717069015 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | fre |
Oversætter | Ejler Hinge-Christensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Henri del Olmo fotografier af assisteret af Geneviève Dortignac i samarbejde med Sylvie Girard |