4 uger til vegetar
198,75 kr
På lager
ISBN
9788771559767
Flere og flere spiser mindre og mindre kød. Det har et væld af sundhedsmæssige fordele, og så er det tilmed godt for miljøet.
De lækre menuer og madplaner gør det nemt at spise vegetarisk, og i bogen får du de grundlæggende principper, så din mad bliver både varieret, velsmagende og afbalanceret.
En komplet 4-ugers plan:
- Introduktion til de grundlæggende principper
- Praktiske råd
- Samlet indkøbsliste over råvarer til hver uge
- Plan for forberedelser og tilberedningstips
- Spændende, velsmagende og mættende opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad
Forfatter | Lisa Butterworth & Caroline Hwang |
---|---|
Forlag | Legind |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 4. dec. 2020 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 201 |
Højde | 226 |
Dybde | 20 |
Vægt | 663 |
Første udgave | 2020 |
Oplagsdato | 1. dec. 2020 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8771559760 |
EAN | 9788771559767 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | fre |
Illustreret i farver/sh | Nej |