The Worlds Best Spicy Food: Where to find and how to make it
218,75 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9781743219768
224 sider med inspiration fra alverdens krydrede køkkener.
Opskrifter på 100 krydrede retter med historisk og kulturelt perspektiv.
Alle illustreret med inspirerende og appetitvækkende fotos.
Opskrifter på 100 krydrede retter med historisk og kulturelt perspektiv.
Alle illustreret med inspirerende og appetitvækkende fotos.
Forlag | Lonely Planet |
---|---|
Thema koder | Mad og drikke osv., Verden |
Varegruppe | Maps & Guides |
Ekspedition | SVB |
Udgivelsesdato | 14. mar. 2014 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 14. mar. 2014 |
Oplag | 0 |
Udgave | 1 |
Serie | Lonely Planet |
ISBN-13 | 9781743219768 |
ISBN-10 | 1743219768 |
EAN | 9781743219768 |
Sprog | Engelsk |
Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Illustreret i farver/sh | Nej |