Kogebog for kombiovn
228,75 kr
500
ISBN
9788700226265
Uundværlig hjælp for alle med kombiovn: Grundbogen til ovne som kombinerer mikrobølger med grill og/eller varmluft. Med opskrifter der viser, hvordan man kan tilberede både hverdags- og gæstemad - lige fra kogt torsk, karrykylling og blomkålsgratin til hummersuppe og rødvinsmarineret culottesteg. Og med praktiske tips samt tabeller for optøning, opvarmning og kogning af grønsager.
Forfatter | Kirsten Goos |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. feb. 1997 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 190 |
Højde | 227 |
Dybde | 16 |
Vægt | 551 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 29. apr. 2002 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788700226265 |
ISBN-10 | 8700226262 |
EAN | 9788700226265 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Bent Juul Nielsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |