Kogebog for kombiovn
228,75 kr
500
ISBN
9788700226265
Uundværlig hjælp for alle med kombiovn: Grundbogen til ovne som kombinerer mikrobølger med grill og/eller varmluft. Med opskrifter der viser, hvordan man kan tilberede både hverdags- og gæstemad - lige fra kogt torsk, karrykylling og blomkålsgratin til hummersuppe og rødvinsmarineret culottesteg. Og med praktiske tips samt tabeller for optøning, opvarmning og kogning af grønsager.
| Forfatter | Kirsten Goos |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 25. feb. 1997 |
| Sideantal | 240 |
| Bredde | 190 |
| Højde | 227 |
| Dybde | 16 |
| Vægt | 551 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 29. apr. 2002 |
| Oplag | 4 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788700226265 |
| ISBN-10 | 8700226262 |
| EAN | 9788700226265 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Bent Juul Nielsen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





