Rundt om en wok
188,75 kr
500
ISBN
9788700467446
En kulinarisk rejse i de asiatiske køkkener. Bogens opskrifter samler sig om wokken som arbejdsredskab. De bedste traditioner og ideer fra forskellige asiatiske områder er kombineret til et personligt fusionskøkken med inspiration fra thai, kinesisk, japansk og meget mere. En bog for alle med appetit på wokmad. Bogen starter med en gennemgang af vigtige ingredienser og redskaber og afsluttes med en nyttig indkøbsliste til wok-kokkens basislager. Indbundet med praktisk spiralryg, så den kan slås op på køkkenbordet.
Forfatter | Jim Hensley;Nina Dreyer Hensley;og Paul Løwe |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. aug. 2000 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 175 |
Højde | 270 |
Dybde | 18 |
Vægt | 502 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 25. aug. 2000 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788700467446 |
ISBN-10 | 8700467448 |
EAN | 9788700467446 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Jane Kjølbye |
Illustreret i farver/sh | Nej |