Kost, krop og kemi
343,75 kr
500
ISBN
9788700468467
Hensigten med dette natur & teknik kopimateriale er at undersøge hvordan kosten og dens kemiske sammensætning påvirker kroppen og sanserne. Herved får eleverne en oplevelse af og en forståelse for at sundhed ofte er resultatet af bevidste valg.Bogens kapitler indeholder teori og praktiske forsøg om lugtesansen, smagssansen, fordøjelsen, kulhydrater, proteiner, fedtstoffer, tilsætningsstoffer m.m.Hvert kapitel indeholder en lærerside, en samtaleside, en række praktiske tips samt en eller flere sider med forsøgsvejledninger. Materialet må frit kopieres.Materialet er tænkt anvendt i grundskolens 5. og 6. klasse, og er velegnet til tværfagligt samarbejde med fx dansk, idræt og hjemkundskab.
Forfatter | Anne Theander |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. mar. 2001 |
Sideantal | 48 |
Bredde | 211 |
Højde | 296 |
Dybde | 3 |
Vægt | 295 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 6. mar. 2001 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788700468467 |
ISBN-10 | 8700468460 |
EAN | 9788700468467 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Eva Wulff |
Illustreret i farver/sh | Nej |