Et bord i Provence
98,75 kr
500
ISBN
9788700483149
Forbes' populære bøger om sydeuropæisk mad og madkultur med forfatterens stemningsmættede farvetegninger. Område for område beskrives cafeer, små spisesteder, traditionsrige retter og aktuelle småretter enkelt og ligetil - og umåde appetitteligt!
Undertitel | Klassiske opskrifter fra Sydfrankrig |
---|---|
Forfatter | Leslie Forbes |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. okt. 2000 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 169 |
Højde | 260 |
Dybde | 11 |
Vægt | 268 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 20. okt. 2000 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788700483149 |
ISBN-10 | 8700483141 |
EAN | 9788700483149 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Ole Husted Jensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |