Ved bordet

Af: Hans Boll-Johansen
275,00 kr
Ny udgave forberedes af forlaget
ISBN
9788702017557
En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet. Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger - og beskriver de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem. Illustreret.
Specifikationer
Undertitel Madkultur i nord og syd
Forfatter Hans Boll-Johansen
Forlag Gyldendal
Indbinding Hæftet
Varegruppe Kultur, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 22. maj 2003
Sideantal 240
Bredde 141
Højde 216
Dybde 23
Vægt 463
Første udgave 2003
Oplagsdato 22. maj 2003
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788702017557
ISBN-10 8702017555
EAN 9788702017557
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Sven Reiner Johansen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.