Ved bordet
275,00 kr
Ny udgave forberedes af forlaget
ISBN
9788702017557
En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet. Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger - og beskriver de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem. Illustreret.
Undertitel | Madkultur i nord og syd |
---|---|
Forfatter | Hans Boll-Johansen |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kultur, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 22. maj 2003 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 141 |
Højde | 216 |
Dybde | 23 |
Vægt | 463 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 22. maj 2003 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702017557 |
ISBN-10 | 8702017555 |
EAN | 9788702017557 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Sven Reiner Johansen |
Illustreret i farver/sh | Nej |