Ved bordet
275,00 kr
Ny udgave forberedes af forlaget
ISBN
9788702017557
En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet. Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger - og beskriver de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem. Illustreret.
| Undertitel | Madkultur i nord og syd |
|---|---|
| Forfatter | Hans Boll-Johansen |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Hæftet |
| Varegruppe | Kultur, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 22. maj 2003 |
| Sideantal | 240 |
| Bredde | 141 |
| Højde | 216 |
| Dybde | 23 |
| Vægt | 463 |
| Første udgave | 2003 |
| Oplagsdato | 22. maj 2003 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788702017557 |
| ISBN-10 | 8702017555 |
| EAN | 9788702017557 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Sven Reiner Johansen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



