Børn i køkkenet, hft.
Helle Brønnum Carlsen har stor succes med sine madlavningskurser for større børn under titlen Carlsens Kogeskole. Her bliver børnene undervist af hende selv samt af kommende hjemkundskabslærere. Det er resulteret i et væld af velafprøvede opskrifter på spændende mad, som børn både kan lide, og som de kan finde ud af at lave enten selv eller sammen med deres forældre.
BØRN I KØKKENET er en praktisk kogebog med 70 opskrifter. Her er mormormad og thairetter, madpandekager, supper og salater, smoothies, lagkager og konditorkager, som man kan imponere familie og venner med, og meget mere. Det er sejt og sjovt at lave mad, når man tør prøve noget nyt. I køkkenet lærer man ikke kun at lave mad - og at kunne lide rigtig hjemmelavet mad - men også at samarbejde. Det er med til at gøre madlavning til noget helt fantastisk, også for børn.
Helle Brønnum Carlsen er forfatter til en lang række kogebøger, heriblandt Familiemad (Lindhardt & Ringhof, 2004). Hun er madanmelder på Politiken og DR P4 Københavns Radio, og så laver hun disse børnemadlavningskurser for både begyndere og let øvede.
Forfatter | Helle Brønnum Carlsen |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad, Kogebøger med/for børn |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. jun. 2011 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 15. jun. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788711400197 |
ISBN-10 | 8711400196 |
EAN | 9788711400197 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |