Gastronomien i Danmark
93,75 kr
På lager
ISBN
9788711430712
Dansk gastronomi har gennemgået en rivende udvikling de sidste tre årtier. Aldrig har der været så meget fokus på maden som kunstform som i dag, og aldrig har vi haft så mange gode restauranter og så mange dygtige og ambitiøse kokke i Danmark, som netop nu. Med Noma placeret som nummer ti på listen over verdens bedste restauranter, og med en stigende interesse for nordisk mad, har også udlandet fået øjnene op for, at vi i Danmark har en helt særlig status inden for det gastronomiske felt.
I bogen fortæller Bent Christensen historien om gastronomiens udvikling, om de folk, fødevarer og tendenser, der har været med til at skabe den platform, som den danske gastronomi opererer ud fra i dag. Om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæder og velsmag rundt omkring på alle landets bedste restauranter.
I bogen fortæller Bent Christensen historien om gastronomiens udvikling, om de folk, fødevarer og tendenser, der har været med til at skabe den platform, som den danske gastronomi opererer ud fra i dag. Om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæder og velsmag rundt omkring på alle landets bedste restauranter.
Undertitel | historierne om de største kokke og de bedste restauranter |
---|---|
Forfatter | Bent Christensen |
Forlag | Lindhardt & Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. nov. 2008 |
Sideantal | 287 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 5. nov. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711430712 |
ISBN-10 | 8711430710 |
EAN | 9788711430712 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |