Gastronomien i Danmark

Af: Bent Christensen
93,75 kr
På lager
ISBN
9788711430712
Dansk gastronomi har gennemgået en rivende udvikling de sidste tre årtier. Aldrig har der været så meget fokus på maden som kunstform som i dag, og aldrig har vi haft så mange gode restauranter og så mange dygtige og ambitiøse kokke i Danmark, som netop nu. Med Noma placeret som nummer ti på listen over verdens bedste restauranter, og med en stigende interesse for nordisk mad, har også udlandet fået øjnene op for, at vi i Danmark har en helt særlig status inden for det gastronomiske felt.



I bogen fortæller Bent Christensen historien om gastronomiens udvikling, om de folk, fødevarer og tendenser, der har været med til at skabe den platform, som den danske gastronomi opererer ud fra i dag. Om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæder og velsmag rundt omkring på alle landets bedste restauranter.
Specifikationer
Undertitel historierne om de største kokke og de bedste restauranter
Forfatter Bent Christensen
Forlag Lindhardt & Ringhof
Indbinding Indbundet
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 5. nov. 2008
Sideantal 287
Første udgave 0
Oplagsdato 5. nov. 2008
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711430712
ISBN-10 8711430710
EAN 9788711430712
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.