Gris & Søn
98,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788711431627
Stéphane Reynaud er 3. generation i en familie af griseelskere. Han er barnebarn af en landsbyslagter fra Ardechehøjsletten i Frankrig, hvor de tager grisen meget alvorligt.
Stéphane ejer ´Villa 9 Trois´
1, en velrenommeret restaurant med speciale i gris, som ligger i Montreuil tæt ved Paris.
Stéphane ejer ´Villa 9 Trois´
1, en velrenommeret restaurant med speciale i gris, som ligger i Montreuil tæt ved Paris.
| Forfatter | Stéphane Reynaud |
|---|---|
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 23. apr. 2009 |
| Sideantal | 0 |
| Bredde | 210 |
| Højde | 276 |
| Dybde | 46 |
| Vægt | 1839 |
| Første udgave | 2000 |
| Oplagsdato | 23. apr. 2009 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711431627 |
| ISBN-10 | 8711431628 |
| EAN | 9788711431627 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





