Claus Meyers salatværksted

Af: Claus Meyer
298,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788711434734
Bliv en god salatsnedker 
At lave en god salat handler om at blande få, ofte rå ingredienser og vende dem i en præcis tilsmagt dressing, så smag og konsistens år op i en højere enhed. Men kan man blande spinat og rodfrugter, hvilken dressing passer til hvilke typer salater, og hvornår er det f.eks. en god ide at bruge croutoner? Det og en lang række andre spørgsmål giver Claus Meyer svaret på, når han inviterer indenfor i Salatværkstedet. Claus Meyer blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater, og absolut intet er overladt til tilfældighederne. Bogen rummer opdaterede udgaver af klassiske salater som rejecocktail og cæcarsalat, og er desuden spækket med nye måder at bruge grønt fra den nordiske urtehave på. 
Claus Meyer, f. 1963, er gastronomisk iværksætter og har i mere end 25 år udfordret den danske madkultur. Han har gennem foredrag, kursusaktiviteter, tv-programmer, kogebøger, ved utrætteligt at blande sig i den offentlige maddebat og ikke mindst gennem sine virksomheder, konstant forsøgt at anvise veje til større kvalitet i maden og måltidet. 
Lars Scheel, f. 1968, er uddannet kok fra Munkebjerg Hotel og arbejder som køkkenchef i Meyers Køkken og Deli. Han har gæsteoptrådt på restauranter på f.eks. Mauritius og i New York, skrevet bøger og udført diverse gastronomiske rådgivningsopgaver.
Specifikationer
Undertitel 80 originale opskrifter fra Claus Meyers eget køkken
Forfatter Claus Meyer
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 26. jun. 2009
Sideantal 218
Bredde 190
Højde 241
Dybde 23
Vægt 842
Første udgave 2009
Oplagsdato 23. nov. 2012
Oplag 10
Udgave 1
ISBN-13 9788711434734
ISBN-10 8711434732
EAN 9788711434734
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.