Helt i kage
Camilla Plum har ikke meget fidus til perfekte kager, for perfektionen har som regel en pris, som handler om mindre smag.
Her er 100 opskrifter om kager, som tænder lys i gæsternes øjne, som får mundvandet til at stige, og som er til at overkomme at få bagt.
Det er et forbløffende lille antal grundopskrifter, man behøver: en lagkage/roulade, en genoise, en mere tæt, sandkageagtig model, vandbakkelser, marengs og makroner og et par mørdeje. De kan kombineres på uendeligt mange måder med skønne cremer, syltetøj og kompotter. Man kan eksperimentere eller bare følge variationerne i denne bog, efter temperament.
Man kan bruge løs af de råvarer, sæsonen byder på, når det er rabarbertid, stikkelsbærtid, jordbærtid, æbletid, eller når det er det vinter og tid til tørrede frugter, chokolade, appelsin og krydderier.Her er også kager helt uden hvedemel, nogle som er uden mel overhovedet og et par helt uden smør. Med Helt i kage så er man fuldt rustet til at bage alle kager i verden.
Billederne til bogen er taget af Anne-Li Engström.
Forfatter | Camilla Plum |
---|---|
Forlag | People'sPress |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 31. aug. 2012 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 177 |
Højde | 247 |
Dybde | 25 |
Vægt | 797 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 31. aug. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771089820 |
ISBN-10 | 8771089829 |
EAN | 9788771089820 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Anne-Li Engström |