Spis igennem

Af: Arne Astrup¤Claus Meyer
220,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788756787949
Hvorfor bliver vi federe og federe? Hvordan kan vi lave om på vores madvaner, uden at skulle til at spise kedelig fedtfattig mad uden smag? Hvad er hemmeligheden bag mad, der smager vidunderligt, selvom det kun indeholder meget lidt fedt?

Ikke siden Middelalderen har ernæringsvidenskaben og gastronomien gjort en alvorlig indsats for at tale samme sprog, men med denne koge- og debatbog udfordrede fedmeprofessoren Arne Astrup og madelskeren Claus Meyer sig selv og hinanden.

Spis igennem, der formidler den nyeste ernæringsforskning, et historisk tilbageblik og et indblik i andre kulturers måder at lave mindre fed mad med større velsmag på, foreligger i denne nyreviderede udgave med 24 ekstra sider med helt nye opskrifter.

Bogen indeholder i alt over 100 skønne retter. Mens de fleste råvarer er danske, er nogle af opskrifterne inspireret af Asien, Mexico og Middelhavslandene. Andre igen er opskrifter på dansk mad, når det er allerbedst. Resultatet er velsmag med god samvittighed. Til dig, der vil tabe dig - og til dig, der bare gerne vil spise magert, men altid lækkert.
Specifikationer
Forfatter Arne Astrup¤Claus Meyer
Forlag Politiken
Indbinding Hæftet
Thema koder Specielle diæter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 18. dec. 2007
Sideantal 336
Bredde 225
Højde 227
Dybde 35
Vægt 1028
Første udgave 2003
Oplagsdato 19. apr. 2010
Oplag 2
Udgave 2
ISBN-13 9788756787949
ISBN-10 8756787944
EAN 9788756787949
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.