Nimb HERMAN
Af: Thomas Herman
200,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788756793827
Dette er historien om det eksotiske, gamle Nimb i Tivoli, som nu 100 år efter opførelsen har fået nyt eventyrligt liv som gastronomisk højborg. Her huserer nemlig Thomas Herman i gourmetrestauranten Herman, som allerede et år efter åbningen har fået tildelt en stjerne i Guide Michelin.
Maden hos Herman tager udgangspunkt i den traditionelle danske madkultur, som bliver taget under avanceret, men kærlig behandling. I bogen deler Thomas Herman gavmildt ud af de opskrifter, som er udviklet og serveret i restauranten i årets løb.
Claes Bech-Poulsen har taget bogens fantastiske billeder. Thomas Herman har tidligere udgivet kogebogen Brændende kærlighed.
Maden hos Herman tager udgangspunkt i den traditionelle danske madkultur, som bliver taget under avanceret, men kærlig behandling. I bogen deler Thomas Herman gavmildt ud af de opskrifter, som er udviklet og serveret i restauranten i årets løb.
Claes Bech-Poulsen har taget bogens fantastiske billeder. Thomas Herman har tidligere udgivet kogebogen Brændende kærlighed.
Forfatter | Thomas Herman |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. okt. 2009 |
Sideantal | 250 |
Bredde | 246 |
Højde | 305 |
Dybde | 29 |
Vægt | 1994 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 15. okt. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756793827 |
ISBN-10 | 8756793820 |
EAN | 9788756793827 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 500 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1352 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788756793827 | ![]() |
ISBN | 978-87-567-9382-7 | |
BOPISBN13 | 9788756793827 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Nimb HERMAN | ![]() |
Varetekst | Herman: Nimb HERMAN | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Nimb Herman | |
EkspeditionsVaretekst | Nimb HERMAN | ![]() |
BookScan-Titel | Nimb HERMAN | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | kogebøger¤opskrifter | |
DBCIndholdsbeskrivelse | Køkkenchefen Thomas Herman deler ud af de opskrifter, som er udviklet og serveret i gourmetrestauranten Herman i det gamle Nimb i Tivoli | |
Forlagstekst | Dette er historien om det eksotiske, gamle Nimb i Tivoli, som nu 100 år efter opførelsen har fået nyt eventyrligt liv som gastronomisk højborg. Her huserer nemlig Thomas Herman i gourmetrestauranten Herman, som allerede et år efter åbningen har fået tildelt en stjerne i Guide Michelin. Maden hos Herman tager udgangspunkt i den traditionelle danske madkultur, som bliver taget under avanceret, men kærlig behandling. I bogen deler Thomas Herman gavmildt ud af de opskrifter, som er udviklet og serveret i restauranten i årets løb. Claes Bech-Poulsen har taget bogens fantastiske billeder. Thomas Herman har tidligere udgivet kogebogen Brændende kærlighed. | ![]() |
ForlagsNavn | Politiken | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2009 | |
Forfatterefternavn | Herman | ![]() |
Forfatterfornavn | Thomas | ![]() |
ForfattersProfession | Køkkenchef | ![]() |
Fotograf | Claes Bech-Poulsen | |
Bredde | 246 | ![]() |
Dybde | 29 | ![]() |
Højde | 305 | ![]() |
Vægt | 1994 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 250 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2009-10-13 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.1 | |
ThemaKode | WBA | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 795 936 9 | |
FørsteUdgivÅr | 2009 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2009 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2009 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 1901-01-01 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2009-10-15 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2009-06-25 | |
DagForSenesteÆndring | 2015-01-09 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20091116180318 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20091012 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2009 | |
Personnavn | Claes Bech-Poulsen, Henrik Kerrn-Jespersen | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 271 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Narayana Press | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF200947¤BKM200947 | |
Udgivelsesår | 2009 |
Bøger i samme varegruppe: