Nimb HERMAN
200,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788756793827
Dette er historien om det eksotiske, gamle Nimb i Tivoli, som nu 100 år efter opførelsen har fået nyt eventyrligt liv som gastronomisk højborg. Her huserer nemlig Thomas Herman i gourmetrestauranten Herman, som allerede et år efter åbningen har fået tildelt en stjerne i Guide Michelin.
Maden hos Herman tager udgangspunkt i den traditionelle danske madkultur, som bliver taget under avanceret, men kærlig behandling. I bogen deler Thomas Herman gavmildt ud af de opskrifter, som er udviklet og serveret i restauranten i årets løb.
Claes Bech-Poulsen har taget bogens fantastiske billeder. Thomas Herman har tidligere udgivet kogebogen Brændende kærlighed.
Maden hos Herman tager udgangspunkt i den traditionelle danske madkultur, som bliver taget under avanceret, men kærlig behandling. I bogen deler Thomas Herman gavmildt ud af de opskrifter, som er udviklet og serveret i restauranten i årets løb.
Claes Bech-Poulsen har taget bogens fantastiske billeder. Thomas Herman har tidligere udgivet kogebogen Brændende kærlighed.
Forfatter | Thomas Herman |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. okt. 2009 |
Sideantal | 250 |
Bredde | 246 |
Højde | 305 |
Dybde | 29 |
Vægt | 1994 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 15. okt. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756793827 |
ISBN-10 | 8756793820 |
EAN | 9788756793827 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |