Det persiske køkken

Af: Joseph Sinaki
268,75 kr
500
ISBN
9788776951641

Fra sit hjemlands køkken præsenterer den herboende iraner Joseph Sinaki opskrifterne til den første grundlæggende kogebog om det persiske køkken på dansk. Det persiske køkken er kendt for dets sans for æstetik og sarte leg med smagsløgene og er derfor, i modsætning til det arabiske køkken, ikke overvældende stærkt krydret.

 

De fleste retter er baseret på en kombination af ris og grønsager, kalv, lam, kylling, fisk og ikke mindst brugen af velduftende urter og milde krydderier som safran og kanel. Et andet kendetegn er den udbredte brug af nødder, lime, kvæde, granatæble, sveske, abrikos og rosin. I bogen finder man opskrifter på de mest populære retter, både småretter og hovedretter, men også et udvalg af de mest karakteristiske desserter.

 

Specifikationer
Forfatter Joseph Sinaki
Forlag Forlaget Vandkunsten
Indbinding Indbundet
Thema koder Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. sep. 2010
Sideantal 144
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2010
Oplagsdato 4. sep. 2010
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788776951641
ISBN-10 8776951642
EAN 9788776951641
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.