Privat

Af: Paul Cunningham
100,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788756799706

Paul Cunninghams PRIVAT er enkel, rustik og bistroagtig. Med få og tilgængelige ingredienser har stjernekokken kreeret de mest fantastiske vinterretter. Her er hverken østers eller kaviar, men pies, tærter, simremad, supper, kød og fisk, et helt afsnit med grøntsager som tilbehør og selvfølgelig lidt til den søde tand. Det hele med et touch af Paul Cunninghams helt særlige smittende entusiasme.    

Store dele af bogen er blevet til på få intensive uger i Cunninghams køkken. Gryder, potter og pander hobede sig op, alt imens kokken stegte, kogte, brasede og bagte. Der var blus på komfuret og retter i ovnen, der blev tegnet og noteret, fotografen var på plads og her er resultatet. Den skønneste vintermad, som vi alle selv kan lave. 

Om forfatteren:
Paul Cunningham er tidligere indehaver af Michelinstjerne-restauranten The Paul i Tivoli, men nu succesrig køkkenchef på Henne Kirkeby Kro. Har tidligere skrevet ”Madjournal” (2003), ”The Paul” (2005), Incognito Royale (2007), ”Pauls grill” (2009) og ”Paul Food” (2010).

Specifikationer
Forfatter Paul Cunningham
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 8. okt. 2013
Sideantal 232
Bredde 197
Højde 257
Dybde 23
Vægt 932
Første udgave 2013
Oplagsdato 8. okt. 2013
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788756799706
ISBN-10 8756799705
EAN 9788756799706
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.