Almen fødevarehygiejne

Af: Solveig Sørensen
205,00 kr
På lager
ISBN
9788770825641
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver en viden om at tilberede mad, så den ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme.

Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder:
Lovgivning og fødevarekontrol.

Hvad er mikroorganismer? Hvad lever de af? Hvor finder man dem?

Egenkontrol: hvordan forhindrer man, at maden gør en syg? Hvad skal man tjekke? Emnet gennemgås fra råvarer over indkøb og modtagelse til klargøring, varmebehandling, varmholdelse, nedkøling, anretning og rengøring m.m.

En udførlig forklaring af de svære ord.

Bogen er beregnet til dem, der tager arbejdsmarkedsuddannelsen almen fødevarehygiejne, men er også velegnet til undervisningen i  hygiejne på erhvervsuddannelserne.
Specifikationer
Undertitel Certifikatuddannelsen
Forfatter Solveig Sørensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 23. okt. 2017
Sideantal 103
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 23. okt. 2017
Oplag 1
Udgave 28
ISBN-13 9788770825641
ISBN-10 8770825645
EAN 9788770825641
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.