Holms håndmadder
198,75 kr
500
ISBN
9788771415889
Claus Holm brød for alvorigennem på bogscenen i julen 2012, hvor hans bog “Stegeso- simremad i jern og ler” solgte 8.500 eksemplarer fra udgivelsen i oktober måned og frem til nytår og nu har solgt flere end 10.000 eksemplarer.
I 2013 var Claus Holm på banen med både “Lav mad med LAKRIDS” og grov-grøntkogebogen “Rødder”. I den tidlige sommer 2014 er Claus Holm på banen med en smørrebrødsbog, på én og samme tid klassisk og nytænkende. Der er opskrifter på klassikere som kartoffelmaden og roastbeef med remoulade og peberrod - men i Claus Holms version får alle de kendte madder et moderne tvist. Det gode gamle landgangsbrød kommer også til sin ret igen i Holms hænder.
God appetit- og god fornøjelse. 42 retter med fantastiske fotos af fotograf David Bering.
Forfatter | Claus Holm |
---|---|
Forlag | TURBINE |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 26. maj 2014 |
Sideantal | 120 |
Bredde | 222 |
Højde | 145 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 26. maj 2014 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788771415889 |
ISBN-10 | 8771415882 |
EAN | 9788771415889 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | David Bering |