Bag uden gluten
278,75 kr
500
ISBN
9788771417128
BAG UDEN GLUTEN
Der findes flere alternativer til vores traditionelle mel af hvede, rug og byg. Med det åbner der sig uanede muligheder for både glutenallergikere, som er blevet trætte af trist og tørt købebrød, og for andre nysgerrige madinteresserede, der har lyst til at prøve noget nyt. Her er råvarerne glutenfrie og giver dig god og vigtige næring. Desuden kan de købes i de fleste almindelige butikker.
Brødet bages med koldt vand, små mængder gær og lang hævetid for at få den ekstra gode smag frem i brødet.Bogen indeholder en masse forskellige typer brød – fra tortilla og baguettes til croissanter og forskelligt madbrød. Desuden finder du opskrifter på lækkert glutenfrit tilbehør såsom marmelader, frikadeller, rødbedesalat og meget mere, som passer til det lækre brød.
Med denne bog i hånden er det sjovt og nemt at bage uden gluten.
Undertitel | Brød, boller, pizza og lækkert tilbehør |
---|---|
Forfatter | Jessica Frej & Maria Blohm |
Forlag | TURBINE |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Specielle diæter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 22. sep. 2014 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 22. sep. 2014 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788771417128 |
ISBN-10 | 8771417125 |
EAN | 9788771417128 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Filippa Tredal |