Kiin Kiin Modern Thai Cooking - Dansk
495,00 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788799483921
Velkommen til køkkenet på Kiin Kiin, en af de mest innovative Thailandske restauranter i verden.
Thailandske mad som du aldrig har set det før - gennem øjnene på kokkene Henrik Yde og Dak Laddaporn Wichangoen.
Den kunstfærdigt illustrerede bog fra den et stjernede Michelin restaurant indeholder mere end 75 signatur retter med mere end 100 opskrifter samt kulinariske minder fra de sidste ti år. På denne måde gives der fuld indsigt i Kiin Kiin særskilte madlavningstil og især motivationen bag.
Om bogen
Michelin - stjerne kok Henrik Yde demonstrerer hans fremragende tag på moderne thailandsk mad og historien bag Restaurant Kiin Kiin.
Bogen der er en omfattende reference guide byder på en inspirerende samling af over 90 opskrifter med trin - for - trin instruktioner der afslører alt fra, hvordan man skaber udfordrende retter som Tom Yam og Tom Ka med lokale råvarer til væsentlige saucer som nam pla Fish sauce og østerssauce lavet fra bunden.
Opskrifterne er inddelt i 8 kapitler.
fotograf Henrik Freek indfanger glimrende Yde 'innovative stil og hans unikke tag på thailandsk mad.
Med forord af den thailandske ambassadør i Danmark og fotografi af Henrik Freek.
Thailandske mad som du aldrig har set det før - gennem øjnene på kokkene Henrik Yde og Dak Laddaporn Wichangoen.
Den kunstfærdigt illustrerede bog fra den et stjernede Michelin restaurant indeholder mere end 75 signatur retter med mere end 100 opskrifter samt kulinariske minder fra de sidste ti år. På denne måde gives der fuld indsigt i Kiin Kiin særskilte madlavningstil og især motivationen bag.
Om bogen
Michelin - stjerne kok Henrik Yde demonstrerer hans fremragende tag på moderne thailandsk mad og historien bag Restaurant Kiin Kiin.
Bogen der er en omfattende reference guide byder på en inspirerende samling af over 90 opskrifter med trin - for - trin instruktioner der afslører alt fra, hvordan man skaber udfordrende retter som Tom Yam og Tom Ka med lokale råvarer til væsentlige saucer som nam pla Fish sauce og østerssauce lavet fra bunden.
Opskrifterne er inddelt i 8 kapitler.
fotograf Henrik Freek indfanger glimrende Yde 'innovative stil og hans unikke tag på thailandsk mad.
Med forord af den thailandske ambassadør i Danmark og fotografi af Henrik Freek.
Forfatter | Henrik Yde Andersen |
---|---|
Forlag | Henrik Yde Andersen |
Indbinding | Hardback |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 31. okt. 2015 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 271 |
Højde | 328 |
Dybde | 30 |
Vægt | 2050 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 31. okt. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799483921 |
ISBN-10 | 8799483920 |
EAN | 9788799483921 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Henrik Yde Andersen |
Omslagsgrafiker | Monica Cetti |
Omslagsillustrator | Henrik Yde Andersen/Monica Cetti |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Henrik Freek Christensen |