Konditorkager og andet bagværk
111,25 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788771532647
Denne bog er tilegnet alle bage-entusiaster og andre, som har mod på at bage.
Der vil være nemme, svære samt lidt mere tidskrævende opskrifter i denne bog.
Jeg fortæller om min vej igennem uddannelsen som bager og konditor, og jeg giver mine private opskrifter videre på brød, kager, desserter, konfekt og meget andet. Der vil være beskrevet, hvilke vigtige redskaber man kan bruge, samt noget om tilberedningsmetoder. Der er tegninger til at se efter, når man laver opskriften. Mine egne billeder, på især kransekager, er med i bogen – og nogle er fra min svendeprøve.
Indimellem fortæller jeg en historie, som giver indblik i, hvor opskrifterne stammer fra, og i hvilken forbindelse.
Jeg vil opfordre alle til at læse kapitlet ”Gode råd”, inden man begynder. Læs derefter opskrifterne grundigt igennem, og vær sikker på at forstå arbejdsgangen. Alle opskrifterne er læst igennem af en veninde, som kan bage til husbehov. Dog har hun ingen uddannelse som bager. Det er skrevet på et sprog, som alle med interesse for at bage kan forstå.
God arbejdslyst!
Forfatter | Lene Kamp Kristensen |
---|---|
Forlag | Kahrius |
Indbinding | Spiralryg |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | Egen |
Udgivelsesdato | 15. okt. 2018 |
Sideantal | 50 |
Bredde | 148 |
Højde | 210 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2018 |
Oplagsdato | 15. okt. 2018 |
Oplag | 1 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788771532647 |
ISBN-10 | 8771532641 |
EAN | 9788771532647 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |