Wabi Sabi
WABI SABI er en kogebog helt i særklasse. Den præsenterer det japanske køkken set gennem den unge danske kok Frederik Østergaard Jensen øjne – Danmarks nye gastronomiske stjernefrø.
Frederik er den første dansker, der er udlært fra en restaurant i Asien. Desuden har han stået i lære hos "Tamarin" i London, "Premisse" i København og "Jade on the 36" i Shanghai.
Frederik har rejst i Japan og arbejdet på ni forskellige Japanske restauranter, fra den trestjernede michelinrestaurant Kikunoi i Kyoto til izakayabarer i Tokyo.
WABI SABI er Frederiks personlige skildring af sit møde med det japanske køkken. Bogen er en kakofoni af snapshots, anekdoter og opskrifter. Det er en eksklusiv coffee table bog, der hylder det japanske køkken, æstetik og madglæde.
Undertitel | En rejse i det japanske køkken |
---|---|
Forfatter | Frederik Jensen |
Forlag | Fadl´s Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Japan, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. aug. 2013 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 206 |
Højde | 288 |
Dybde | 30 |
Vægt | 1285 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 15. aug. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788777496875 |
ISBN-10 | 8777496876 |
EAN | 9788777496875 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |