Samlede opskrifter af Paul Bocuse
500 klassiske opskrifter af mesterkokken Paul Bocuse, som blev udråbet til
Århundredets kok
af det amerikanske kulinariske institut i 2011
Den legendariske kok Paul Bocuse er autoriteten inden for klassisk fransk kogekunst. Han har vundet utallige priser og er manden bag adskillige bestseller-kogebøger. Nu udkommer ”Bocuse – toute la cuise de Paul Bocuse” for første gang på dansk.
I denne kogebog deler Paul Bocuse ud af 500 simple, franske opskrifter. Alle opskrifter benytter friske og sunde råvarer, som du kan købe hos grønthandleren eller i supermarkedet. Kogebogen rummer alt fra supper til souffléer, så du kan altid finde en opskrift, der matcher, hvad du måtte have i dit køkken – Bocuse hylder nemlig både fisk, kød, grøntsager og sukker.
Bogen henvender sig til amatørkokken, der kan lide at lave god mad. Opskrifterne er designet, så de er lette at tilberede hjemme. Men der er også masser af inspiration til den erfarne kok, for bogen lægger op til, at læseren selv kan fortolke og nytænke de ikoniske retter fra det franske køkken – det handler om madglæde og den gode smag.
Paul Bocuse er bedre kendt som det moderne franske køkkens fader. Som kulinarisk ledestjerne gennem 45 år har han vundet tre Michelin-stjerner siden 1965 og modtaget ”The Legion of Honor” i 1975.
Bliv inspireret – og kast dig ud i de franske klassikere med Bocuse!
Undertitel | Samlede opskrifter af Paul Bocuse |
---|---|
Forlag | FADL's Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Frankrig, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. okt. 2014 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 194 |
Højde | 265 |
Dybde | 65 |
Vægt | 2855 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 15. okt. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788777497124 |
ISBN-10 | 8777497120 |
EAN | 9788777497124 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |