Sous vide kogebogen
178,75 kr
På lager
ISBN
9788717045576
Den første bog på dansk om teknikken, der sikrer dig mad på Masterclass-niveau. Hver gang.
Sous vide-teknikken er magisk køkken-innovation.
Nu kan du forkæle din familie og dine gæster med det mest velsmagende kød, som de nogensinde har oplevet. Det slår simpelt hen aldrig fejl, når du følger opskrifterne i denne bog, som er den første på dansk om emnet.
Tricket er at vacuumpakke kød, fisk og grønt og derpå tilberede det i vand, som holder en nøje programmet og stabil temperatur, takket være sous vide-maskinen. Derefter skal det blot en kort tur på en varm pande for at få en sprød og lækker overflade.
Den idé har de brugt på stjernerestauranterne i årevis og det er forklaringen på, at de altid kan servere mørt og velsmagende kød. Man går simpelt hen den omvendte vej i forhold til traditionel madlavning ved først at tilberede maden, så den når en perfekt temperatur og mørhed hele vejen igennem for derpå at slutte af med den sidste overfladefinish.
De sidste par år er der kommet masser af nyt og prisvenligt grej på markedet. Derfor kan vi madglade hjemmekokke nu også gå i gang og servere uforglemmelige sous vide måltider på rent Michelin-niveau.
En ny og innovativ gastronomisk verden har åbnet sig. Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne bog, hvori du finder driftsikre opskrifter, masser af ideer til tilbehør og marinader samt tips om sous vide-udstyr til fornuftige priser.
Sous vide-teknikken er magisk køkken-innovation.
Nu kan du forkæle din familie og dine gæster med det mest velsmagende kød, som de nogensinde har oplevet. Det slår simpelt hen aldrig fejl, når du følger opskrifterne i denne bog, som er den første på dansk om emnet.
Tricket er at vacuumpakke kød, fisk og grønt og derpå tilberede det i vand, som holder en nøje programmet og stabil temperatur, takket være sous vide-maskinen. Derefter skal det blot en kort tur på en varm pande for at få en sprød og lækker overflade.
Den idé har de brugt på stjernerestauranterne i årevis og det er forklaringen på, at de altid kan servere mørt og velsmagende kød. Man går simpelt hen den omvendte vej i forhold til traditionel madlavning ved først at tilberede maden, så den når en perfekt temperatur og mørhed hele vejen igennem for derpå at slutte af med den sidste overfladefinish.
De sidste par år er der kommet masser af nyt og prisvenligt grej på markedet. Derfor kan vi madglade hjemmekokke nu også gå i gang og servere uforglemmelige sous vide måltider på rent Michelin-niveau.
En ny og innovativ gastronomisk verden har åbnet sig. Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne bog, hvori du finder driftsikre opskrifter, masser af ideer til tilbehør og marinader samt tips om sous vide-udstyr til fornuftige priser.
Undertitel | Mørhed og velsmagende med vakuum og vandovn |
---|---|
Forfatter | Anders Grøndahl, Hanne Birgitte Grøndahl |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 3. nov. 2015 |
Sideantal | 96 |
Bredde | 189 |
Højde | 224 |
Dybde | 14 |
Vægt | 384 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 3. nov. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717045576 |
ISBN-10 | 8717045576 |
EAN | 9788717045576 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |