Provence

Af: Jacques Berg
198,75 kr
På lager
ISBN
9788779556256
Det er på en måde ufatteligt, at maden i Provence har kunnet overleve udviklingen fra det spartanske bonde- og hyrdeland til nutidens overflodssamfund... Men det har den, ligesom den uudryddeligeprovencalske accent. Det siger noget om stedets ånd og den indstilling til det daglige brød, som provencaleren har bevaret frem til i dag.
Specifikationer
Undertitel kogebog med landskaber
Forfatter Jacques Berg
Forlag Den Lille Jas¤i kommission hos Klim
Indbinding Hæftet
Thema koder Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 25. apr. 2008
Sideantal 151
Bredde 201
Højde 168
Dybde 12
Vægt 402
Første udgave 2008
Oplagsdato 25. apr. 2008
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788779556256
ISBN-10 8779556256
EAN 9788779556256
Sprog dan
Orignalsprog dan
Oversætter null
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Valérie Loubet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.