Provence
198,75 kr
På lager
ISBN
9788779556256
Det er på en måde ufatteligt, at maden i Provence har kunnet overleve udviklingen fra det spartanske bonde- og hyrdeland til nutidens overflodssamfund... Men det har den, ligesom den uudryddeligeprovencalske accent. Det siger noget om stedets ånd og den indstilling til det daglige brød, som provencaleren har bevaret frem til i dag.
Undertitel | kogebog med landskaber |
---|---|
Forfatter | Jacques Berg |
Forlag | Den Lille Jas¤i kommission hos Klim |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. apr. 2008 |
Sideantal | 151 |
Bredde | 201 |
Højde | 168 |
Dybde | 12 |
Vægt | 402 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 25. apr. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788779556256 |
ISBN-10 | 8779556256 |
EAN | 9788779556256 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Valérie Loubet |