Tilbehøret først

Af: Lene Rønnest
130,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788790363208
Kogebogen der tager udgangspunkt i tilbehøret til fisk og kød med et væld af ideer til grønt tilbehør.

Bogen indledes med en gennemgang af uundværlige basisvarer: krydderurter, krydderier, frugter, nødder og svampe. Dernæst følger bogens hovedkapitel hvor grønsagerne og de tilhørende opskrifter er rubriceret efter deres botaniske tilhørsforhold: blade og stængler, rodfrugter, agurk, squash, græskar, frugtgrønsager, blomstergrønsager, bladgrønsager, salatplanter, kål, løg stængelknolde, bønner, ærter og linser samt korn og kornprodukter.

Hvert afsnit indledes med en beskrivelse af hvordan grønsagerne behandles og benyttes samt hvad de passer bedst sammen med.

I bogens sidste kapitel om fisk og kød beskrives enkle tilberedningsprincipper og der er et udvalg af opskrifter som passer til bogens grønsagsretter.
Specifikationer
Undertitel bliv grønsaglig
Forfatter Lene Rønnest
Forlag Nucleus
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition Egen
Udgivelsesdato 30. jun. 2002
Sideantal 102
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2002
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788790363208
ISBN-10 8790363205
EAN 9788790363208
Sprog Dansk
Orignalsprog Dansk
Foreword Author Forfatterne
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.