Det illustrerede køkken
0,00 kr
Lagerstatus ukendt
ISBN
9788791171147
Denne bog er et resultat af et spændende samarbejde mellem et hold studerende på Den Grafiske Højskole og Finn Hurtigkarl, som blandt mange andre aktiviteter står for den fremragende kantine, som dagligt forkæler medarbejdere og studerende på Den Grafiske Højskole og Danmarks Pædagogisk Universitet.
Finn Hurtigkarl præsenterer 60 opskrifter. De vises i opslag, hvor opskriften står på højre side, mens en studerende har illustreret den venstre side.
Opskrifterne er er opdelt i 7 hovedområder:
Supper
Salater
Grøntsagsretter
Fiskeretter
Fjerkræsretter
Kødretter
Tilbehør, bagværk & deserter
Finn Hurtigkarl præsenterer 60 opskrifter. De vises i opslag, hvor opskriften står på højre side, mens en studerende har illustreret den venstre side.
Opskrifterne er er opdelt i 7 hovedområder:
Supper
Salater
Grøntsagsretter
Fiskeretter
Fjerkræsretter
Kødretter
Tilbehør, bagværk & deserter
Undertitel | mad fra Den Grafiske Højskole |
---|---|
Forfatter | Finn Hurtigkarl |
Forlag | Foodtocome i kommission hos Grafisk Litteratur |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | GRAF |
Udgivelsesdato | 15. jan. 2004 |
Sideantal | 147 |
Bredde | 170 |
Højde | 297 |
Dybde | 0 |
Vægt | 300 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 15. jan. 2004 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
ISBN-13 | 9788791171147 |
ISBN-10 | 8791171148 |
EAN | 9788791171147 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Sproget kan ikke bestemmes |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Peter Gravesen |