Røgning for smagens skyld
188,75 kr
500
ISBN
9788799293636
Rigtig røg - ikke kemi. En smagsmæssig oplevelse. Brug din kuglegrill eller byg selv en røgovn.
Med denne bog har du en håndbog, som hjælper dig i gang med røgning af både fisk og kød. Det er lettere, end du måske tror. Det bliver hurtigt til en spændende hobby - og for nogle udvikler det sig til en sand lidenskab.
Med denne bog har du en håndbog, som hjælper dig i gang med røgning af både fisk og kød. Det er lettere, end du måske tror. Det bliver hurtigt til en spændende hobby - og for nogle udvikler det sig til en sand lidenskab.
Forfatter | Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal |
---|---|
Forlag | Forlaget Niche |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: konservering og frysning |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. apr. 2008 |
Sideantal | 109 |
Bredde | 196 |
Højde | 217 |
Dybde | 12 |
Vægt | 413 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 10. apr. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788799293636 |
ISBN-10 | 8799293636 |
EAN | 9788799293636 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal |
Omslagsgrafiker | Gunnar Knudsøø Jensen |
Omslagsillustrator | Mogens Lyngsdal |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Gunnar Knudsøø Jensen |