Uden kompromis
148,75 kr
På lager
ISBN
9788793188181
UDEN KOMPROMIS – Mit napolitanske landkøkken er en lille kogebog med nogle af Antonio Sticchis bedste opskrifter fra det napolitanske køkken, som er hans store passion. Antonio Sticchi ejer pizzeriaet Sticchi’s i Aalborg, og hans pizzaer er blevet kåret til byens bedste.
Antonio Sticchi fortæller om sin baggrund og om tankerne bag det napolitanske landkøkken i håb om at inspirere andre til at lave god mad ud fra deres egne traditioner og efter de originale opskrifter – mad uden kompromis.
I december 2017 blev den napolitanske pizza kåret som verdenskulturarv under UNESCO, og Sticchi’s i Aalborg er det eneste pizzeria i hele Danmark, der er officielt godkendt af Associazione Verace Pizza Napoletana til at servere denne pizza, som kaldes Vera Pizza.
Bogen kan naturligvis også købes hos Sticchi’s i Aalborg, hvor der ved samme lejlighed er mulighed for at prøve den ægte vare.
| Undertitel | Mit napolitanske landkøkken |
|---|---|
| Forfatter | Antonio Sticchi |
| Forlag | UBIREX |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Hyggemad og madnostalgi, Nationale og regionale køkkener |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | EXT |
| Udgivelsesdato | 10. dec. 2017 |
| Sideantal | 52 |
| Bredde | 180 |
| Højde | 240 |
| Dybde | 11 |
| Vægt | 347 |
| Første udgave | 2017 |
| Oplagsdato | 10. dec. 2017 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788793188181 |
| ISBN-10 | 8793188188 |
| EAN | 9788793188181 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Evalina Mihailova og Carlo Sardo |




