Uden kompromis
148,75 kr
På lager
ISBN
9788793188181
UDEN KOMPROMIS – Mit napolitanske landkøkken er en lille kogebog med nogle af Antonio Sticchis bedste opskrifter fra det napolitanske køkken, som er hans store passion. Antonio Sticchi ejer pizzeriaet Sticchi’s i Aalborg, og hans pizzaer er blevet kåret til byens bedste.
Antonio Sticchi fortæller om sin baggrund og om tankerne bag det napolitanske landkøkken i håb om at inspirere andre til at lave god mad ud fra deres egne traditioner og efter de originale opskrifter – mad uden kompromis.
I december 2017 blev den napolitanske pizza kåret som verdenskulturarv under UNESCO, og Sticchi’s i Aalborg er det eneste pizzeria i hele Danmark, der er officielt godkendt af Associazione Verace Pizza Napoletana til at servere denne pizza, som kaldes Vera Pizza.
Bogen kan naturligvis også købes hos Sticchi’s i Aalborg, hvor der ved samme lejlighed er mulighed for at prøve den ægte vare.
Undertitel | Mit napolitanske landkøkken |
---|---|
Forfatter | Antonio Sticchi |
Forlag | UBIREX |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Hyggemad og madnostalgi, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | EXT |
Udgivelsesdato | 10. dec. 2017 |
Sideantal | 52 |
Bredde | 180 |
Højde | 240 |
Dybde | 11 |
Vægt | 347 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 10. dec. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793188181 |
ISBN-10 | 8793188188 |
EAN | 9788793188181 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Evalina Mihailova og Carlo Sardo |