Ingen røg i køkkenet
298,75 kr
På lager
ISBN
9788793664432
I en hverdag, hvor alt skal gå stærkt, og hvor madlavning ofte blot skal overstås, er INGEN RØG I KØKKENET til dig, der vil lave fantastisk gourmetmad til alle lejligheder med lækre råvarer og uden brug af finurlige køkkenredskaber og køkkenmaskiner. Foruden de mange opskrifter får du også en lille køkkenordbog, hvor du kan slå forskellige ord og begreber op.
INGEN RØG I KØKKENET indbyder til fordybelse og nærvær ved komfuret, kvalitet og velsmag i hver eneste mundfuld og madlavning som en helle, der giver hver dag større nydelse.
Jan Jensen, kok og gourmet, har gennem de seneste 30 år udforsket Italiens skønne fødevarer, vin og olivenolie, og det italienske køkken er blevet hans passion med dets enkle måde at tilberede maden på. Med INGEN RØG I KØKKENET møder du det italienske køkken i middelhavstempo.
Undertitel | Gourmetmad i hverdagskøkkenet |
---|---|
Forfatter | Jan Jensen |
Forlag | Indblik |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger for selskaber, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. okt. 2019 |
Sideantal | 172 |
Bredde | 177 |
Højde | 248 |
Dybde | 20 |
Vægt | 623 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 10. okt. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793664432 |
ISBN-10 | 8793664435 |
EAN | 9788793664432 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Kristina Mathina Vejle |