Restaurant Bind
297,50 kr
500
ISBN
9788799148547
Et stykke Danmarks historie i miniformat skildres i bogen – Restaurant Bind – i grænselandet mellem mad og kunst. Sønderjylland var indtil 1920 under tysk herredømme. Ved århundredskiftet byggede en købmand fra Hamborg en villa ved Flensborg fjord. Efter at have været privat bolig for flere ejere, blev villaen solgt i 1938 til “Foreningen for Sønderjyske Krigsbeskadigede og Faldnes Efterladte”. Foreningen brugte stedet som rekreationshjem. Et af tidens mange nødvendige velfærdsinitiativer. Siden blev villaen brugt som lejrskole for sønderjyske børn. Først i april 2008 åbnede Christian Bind en restaurant i villaen. En spændende historie, fortalt af Kaj Nissen. Sammen med historien følger 32 af Christian Binds opskrifter - og Christian Bind’s egen historie – i en bog på 128 sider på dansk og tysk.
Undertitel | i grænselandet mellem mad og kunst |
---|---|
Forfatter | Kaj Nissen |
Forlag | Kle-art |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Serviceerhverv |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. jun. 2008 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 30. jun. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799148547 |
ISBN-10 | 8799148544 |
EAN | 9788799148547 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Evan Frederiksen |