A. Escoffier's store Kogebog
248,75 kr
554
ISBN
9788717063938
Til kogebogsklassikerne hører Escoffiers store kogebog, som er standardværket om klassisk fransk kogekunst.
Værket udkom første gang på fransk i 1908 og blev revideret adskillige gange inden forfatterens død i 1935. I Danmark udkom bogen første gang i 1927, oversat og bearbejdet af køkkenchef Otto Bock. Den er hermed genoptrykt endnu en gang og stadig med det omfattende stikordsregister, der gør det overskueligt at anvende bogen.
Værket udkom første gang på fransk i 1908 og blev revideret adskillige gange inden forfatterens død i 1935. I Danmark udkom bogen første gang i 1927, oversat og bearbejdet af køkkenchef Otto Bock. Den er hermed genoptrykt endnu en gang og stadig med det omfattende stikordsregister, der gør det overskueligt at anvende bogen.
Forfatter | A. Escoffier |
---|---|
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. sep. 1992 |
Sideantal | 755 |
Bredde | 161 |
Højde | 225 |
Dybde | 86 |
Vægt | 1251 |
Første udgave | 1992 |
Oplagsdato | 3. sep. 2002 |
Oplag | 2 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788717063938 |
ISBN-10 | 8717063930 |
EAN | 9788717063938 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | fre |
Oversætter | null |
Foreword Author | George Kringelbach |
Illustreret i farver/sh | Nej |