Aamanns til frokost
250,00 kr
500
ISBN
9788740012736
Velkommen til Aamanns univers, hvor kvalitet og omhu er i højsædet. Adam Aamann-Christensen er i medierne blevet kaldt kongen af dansk smørrebrød, og i denne bog deler han rundhåndet ud af sine mange opskrifter på fantastiske retter til frokostbordet. Lige fra tilberedning af sild til servering af de lækreste desserter. Bogen har udførlige anvisninger og opskrifter på, hvordan man modner og marinerer sild, sprænger et oksebryst, laver en lækker sylte, snører en god rullepølse og sylter bær og grøntsager til lækkert tilbehør.
Adam Aamann-Christensen har støvet de gode gamle klassiske retter af og har redefineret dem på en meget indbydende og moderne måde. Alle råvarer udvælges med stor omtanke og samvittighed, og alt bliver tilberedt fra bunden af.
Bogen er inddelt i kapitlerne: fisk, fugl, gris, okse/kalv, et lille tema om frikadeller, lam/ged, vildt, grønt, tilbehør & syltevarer og bagværk & desserter. Der er tillige forslag til, hvilke retter der egner sig til de forskellige sæsoner og højtider. Adam Aamann-Christensen har med andre ord udvalgt alt, hvad der hører til på et godt frokostbord.
Adam Aamann-Christensen slog dørene op til sin restaurant Aamanns i 2006, og han er blevet rost til skyerne af anmeldere fra både ind- og udland. I 2007 modtog han ´Det Danske Gastronomiske Akademis Æresdiplom´ for sin fremragende indsats for at gøre smørrebrødet til et gastronomisk håndværk. Samme år vandt han prisen for ´Bedste Smørrebrød´ ved den årlige konkurrence i forbindelse med ´Gastronomiske Dage´ i Tivoli. I 2008 blev Aamanns kåret som ´Årets Frokostrestaurant&acut
Adam Aamann-Christensen har støvet de gode gamle klassiske retter af og har redefineret dem på en meget indbydende og moderne måde. Alle råvarer udvælges med stor omtanke og samvittighed, og alt bliver tilberedt fra bunden af.
Bogen er inddelt i kapitlerne: fisk, fugl, gris, okse/kalv, et lille tema om frikadeller, lam/ged, vildt, grønt, tilbehør & syltevarer og bagværk & desserter. Der er tillige forslag til, hvilke retter der egner sig til de forskellige sæsoner og højtider. Adam Aamann-Christensen har med andre ord udvalgt alt, hvad der hører til på et godt frokostbord.
Adam Aamann-Christensen slog dørene op til sin restaurant Aamanns i 2006, og han er blevet rost til skyerne af anmeldere fra både ind- og udland. I 2007 modtog han ´Det Danske Gastronomiske Akademis Æresdiplom´ for sin fremragende indsats for at gøre smørrebrødet til et gastronomisk håndværk. Samme år vandt han prisen for ´Bedste Smørrebrød´ ved den årlige konkurrence i forbindelse med ´Gastronomiske Dage´ i Tivoli. I 2008 blev Aamanns kåret som ´Årets Frokostrestaurant&acut
Forfatter | Adam Aamann-Christensen |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. jul. 2013 |
Sideantal | 184 |
Bredde | 217 |
Højde | 233 |
Dybde | 21 |
Vægt | 765 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 24. jul. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788740012736 |
ISBN-10 | 8740012735 |
EAN | 9788740012736 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |