Almanak
Af: Claus Meyer
398,75 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788711430705
ALMANAK er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage.
I ALMANAK er de væsentligste retter fra de sidste 300 års danske madhistorie opdateret, og de præsenteres side om side med opskrifterne på familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogens tyngde er imidlertid den næsten endeløse række af sprøde ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for os alle.
ALMANAK er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken.
I ALMANAK er de væsentligste retter fra de sidste 300 års danske madhistorie opdateret, og de præsenteres side om side med opskrifterne på familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogens tyngde er imidlertid den næsten endeløse række af sprøde ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for os alle.
ALMANAK er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken.
Forfatter | Claus Meyer |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Danmark, Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger af kendte personer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. mar. 2010 |
Sideantal | 696 |
Bredde | 220 |
Højde | 290 |
Dybde | 68 |
Vægt | 2715 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 13. feb. 2019 |
Oplag | 9 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711430705 |
ISBN-10 | 8711430702 |
EAN | 9788711430705 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 1350 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788711430705 | ![]() |
ISBN | 978-87-11-43070-5 | |
BOPISBN13 | 9788711430705 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Almanak | ![]() |
Varetekst | Meyer: Almanak | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Almanak | |
BookScan-Titel | Almanak | |
Ombyttes | Yes | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | kogebøger¤opskrifter | |
DBCIndholdsbeskrivelse | Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager | |
Forlagstekst | Almanak er Claus Meyers drøm om det fuldendte madår. Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes skiftende råvarer tilbyder bogen mere end 1.000 opskrifter på aftensmad, småretter og desserter, men også syltesager, pålæg, drikkelse, brød og kager. Det hele fordelt ud over samtlige af årets 365 dage. I Almanak er de væsentligste retter fra de sidste 300 års danske madhistorie opdateret, og de præsenteres side om side med opskrifterne på familiens yndlingsretter fra de fremmede køkkener. Bogens tyngde er imidlertid den næsten endeløse række af sprøde ideer til, hvordan vi uge for uge kan omsætte de muligheder, naturen giver os, til skønne, enkle måltider, der er inden for rækkevidde for os alle. Almanak er gennemsyret af en klar holdning til sundhed, fagligt overskud, fortælleglæde og af forfatterens begejstring for alt det, som kan høstes i de vilde landskaber. Med denne bog inviterer Claus Meyer sine læsere til at digte med på det nye nordiske hverdagskøkken. | ![]() |
Anden information | Med litteraturhenvisninger og links | |
ForlagsNavn | Lindhardt og Ringhof | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2010. 3. oplag. 2010. 4. oplag. 2011. 5. oplag. 2011. 6. oplag. 2012 | |
Forfatterefternavn | Meyer | ![]() |
Forfatterfornavn | Claus | ![]() |
Fotograf | Anders Schønnemann | |
Redaktion | Marie Holm | |
Bredde | 220 | ![]() |
Dybde | 68 | ![]() |
Højde | 290 | ![]() |
Vægt | 2715 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 694 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
Størrelse | 29 cm | |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2010-10-29 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.1 | |
ThemaKode | WBA¤WBB¤1DND¤ | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 2 852 979 1 | |
FørsteUdgivÅr | 2010 | |
Oplag | 9 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2019 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2010 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2011-12-22 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2010-10-29 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2010-02-16 | |
DagForSenesteÆndring | 2019-01-30 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20121203180115 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20101118 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2010 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 694 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Uændret optryk | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
EfterfølgendeUdgivelsesår | 2012 | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Clemenstrykkeriet | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201249¤BKM201249 | |
Udgivelsesår | 2010 |
Bøger i samme varegruppe: