Almen fødevarehygiejne - Bog + CD-rom

175,00 kr
554
ISBN
200002596
Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).

Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.

20. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Der medfølger cd´rom, der supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.

På hjemmesiden kan du altid finde de nyeste opdateringer til materialet m.m.
Specifikationer
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Ikke oplyst
Product Type Sampak
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 11. jan. 2010
Sideantal 0
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 20
ISBN-13 200002596
EAN 200002596
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.