Amerikansk Brød & Bagværk
148,75 kr
503
ISBN
9788771281071
»Jeg elsker mad! Og jeg elsker kager. Jeg har manglet en dansk bagebog med opskrifter på amerikansk bagværk, som er eksotisk og anderledes for en dansker og meget mere end blot brownies, cupcakes og cookies. Derfor har jeg udvalgt og bearbejdet opskrifter på amerikanske klassikere, så de nemt kan laves med råvarer fra et dansk supermarked.«
Amerikansk Brød & Bagværk er Morten Skærveds ottende kogebog. Morten har to gange i træk vundet den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Award. I 2011 for Sønderjysk kaffebord og i 2012 for Salater.
Amerikansk Brød & Bagværk er Morten Skærveds ottende kogebog. Morten har to gange i træk vundet den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Award. I 2011 for Sønderjysk kaffebord og i 2012 for Salater.
Forfatter | Morten Skærved |
---|---|
Forlag | Rosenkilde & Bahnhof |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 22. mar. 2013 |
Sideantal | 78 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 22. mar. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771281071 |
ISBN-10 | 877128107X |
EAN | 9788771281071 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Peter M. Madsen |