Aschehougs bog om franske oste

Af: Kazuko Masui Tomoko Yamada
248,75 kr
500
ISBN
9788711266144
Aschehougs bog om franske oste dækker alle de bedste franske oste fra A-Z. For hver ost viser tydelige fotografier dens karakteristiske træk, og i den medfølgende tekst beskrives det, hvor og hvordan osten fremstilles, og hvordan den smager.
Det er en uundværlig håndbog for enhver, der gerne vil udvide sit repertoire og smage nye spændende oste. Den giver klare beskrivelser af forskellene på de forskellige ostetyper og masser af inspiration før det næste besøg i den lokale ostebutik.
Skal man på rejse gennem Frankrig, kan man tage bogen med og besøge nogle af de maleriske steder, hvor ostene produceres.
Efter eksperternes mening er det en af de bedste bøger om franske oste, der er skrevet.
Specifikationer
Forfatter Kazuko Masui Tomoko Yamada
Forlag Aschehoug
Indbinding Hæftet
Thema koder Landbrugserhverv og primære erhverv, Mælkeproduktion
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. okt. 2006
Sideantal 288
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1901
Oplagsdato 1. okt. 2006
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711266144
ISBN-10 8711266147
EAN 9788711266144
Sprog dan
Orignalsprog jpn
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.