Aschehougs bog om franske oste
248,75 kr
500
ISBN
9788711266144
Aschehougs bog om franske oste dækker alle de bedste franske oste fra A-Z. For hver ost viser tydelige fotografier dens karakteristiske træk, og i den medfølgende tekst beskrives det, hvor og hvordan osten fremstilles, og hvordan den smager.
Det er en uundværlig håndbog for enhver, der gerne vil udvide sit repertoire og smage nye spændende oste. Den giver klare beskrivelser af forskellene på de forskellige ostetyper og masser af inspiration før det næste besøg i den lokale ostebutik.
Skal man på rejse gennem Frankrig, kan man tage bogen med og besøge nogle af de maleriske steder, hvor ostene produceres.
Efter eksperternes mening er det en af de bedste bøger om franske oste, der er skrevet.
Det er en uundværlig håndbog for enhver, der gerne vil udvide sit repertoire og smage nye spændende oste. Den giver klare beskrivelser af forskellene på de forskellige ostetyper og masser af inspiration før det næste besøg i den lokale ostebutik.
Skal man på rejse gennem Frankrig, kan man tage bogen med og besøge nogle af de maleriske steder, hvor ostene produceres.
Efter eksperternes mening er det en af de bedste bøger om franske oste, der er skrevet.
Forfatter | Kazuko Masui Tomoko Yamada |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Landbrugserhverv og primære erhverv, Mælkeproduktion |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. okt. 2006 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1901 |
Oplagsdato | 1. okt. 2006 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711266144 |
ISBN-10 | 8711266147 |
EAN | 9788711266144 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | jpn |
Illustreret i farver/sh | Nej |