RYGEOST ...en gammel fynsk specialitet - som her i al beskedenhed - blander sig på mere end 117 forskellige måder!
180,00 kr
520
ISBN
9788740969689
- er en bog, som har til formål at promovere
den fynske rygeost
- rygeostens unikke smag og kvalitet
- rygeostens egnethed til at blande sig i madlavningen
på nye og spændende måder
- rygeostens oversete potentiale som unik bidrager
til intense og overraskende smagsoplevelser
- samt tildele rygeosten en værdig plads på ”krydderihylden”.
Bogen indeholder mere end 117 forskellige opskrifter
- ca. 140, som spreder sig over opskrifter fra:
Salater, pestoer med vilde urter,
sandwiches, wraps og tærter,
sildelager og små forretter,
supper og mange kolde og varme retter,
desserter, is mv.
- og alle er nemme at gå til.
Men bogen skal også forståes som en idébog, der opfordrer læseren til selv at få idéer og arbejde videre med dem.
Byd rygeosten indenfor i dit køkken og lad den blande sig!
Undertitel | som her i al beskedenhed - blander sig på mere end 117 forskellige måder! |
---|---|
Forfatter | jørgen busander |
Forlag | Saxo Publish |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. maj 2019 |
Sideantal | 60 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 2. maj 2019 |
Oplag | 0 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740969689 |
ISBN-10 | 8740969681 |
EAN | 9788740969689 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |