Æbler i det danske køkken

Af: Else-Marie Boyhus
98,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788759527634
Æbler i det danske køkken er en bog om alle de dejlige æbler, der dyrkes i Danmark. Det danske klima med varme og kølighed, sol og regn giver æblernes smag en utrolig fin balance imellem sødme og syrlighed. Igennem mange hundrede år har æbler været danskernes vigtigste frugt, og Æbler i det danske køkken skildrer denne rige historie. De 42 æblesorter, der har spillet den største rolle, beskrives udførligt.

Bogen handler også om æblerne i digtningen, i malerkunsten og ikke mindst i kogekunsten. 600 års kogekunst gennemgås og ledsages af 70 opskrifter med æbler i både forretter, hovedretter, bagværk og desserter. Bogen er gennemillustreret med smukke malerier fra danske museer.
Specifikationer
Forfatter Else-Marie Boyhus
Forlag Lindhardt & Ringhof
Indbinding Paperback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 17. sep. 2007
Sideantal 144
Bredde 196
Højde 255
Dybde 9
Vægt 503
Første udgave 2009
Oplagsdato 17. sep. 2007
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788759527634
ISBN-10 8759527633
EAN 9788759527634
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.