Kokkens bog om BRØD
68,75 kr
Udsolgt. Fås som download
ISBN
9788778573612
I dette store, flotte værk om brød finder du en oversigt over brød fra hele verden med omhyggelige beskrivelser af form, smag, konsistens og baggrund. Alle brød er vist med fotos.
Hertil over 100 traditionelle opskrifter på spændende brød fra hele verden, så du har mulighed for at finde frem til dine yndligsbrød, bagt i århundereder rundt om i verden.
Opskrifterne viser omhyggeligt skridt for skridt i tekst og fotos hvordan brødet skal tilberedes, så det er let at gå til. Alle opskrifter er afprøvet i et vestligt køkken.
Hertil over 100 traditionelle opskrifter på spændende brød fra hele verden, så du har mulighed for at finde frem til dine yndligsbrød, bagt i århundereder rundt om i verden.
Opskrifterne viser omhyggeligt skridt for skridt i tekst og fotos hvordan brødet skal tilberedes, så det er let at gå til. Alle opskrifter er afprøvet i et vestligt køkken.
Forfatter | Christine Ingram¤Jennie Shapter |
---|---|
Forlag | Atelier |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. sep. 2001 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 176 |
Højde | 227 |
Dybde | 23 |
Vægt | 837 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 18. jun. 2003 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778573612 |
ISBN-10 | 8778573610 |
EAN | 9788778573612 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Merete Klinkvort |
Illustreret i farver/sh | Nej |