Bogen om fermentering

Af: Charlotte Pike
298,75 kr
500
ISBN
9788771553345
Den helt rigtige bog, både når du vil udnytte fermenteringens store sundhedsmæssige fordele, og når du blot får lyst til at eksperimentere i dit køkken. Her lærer du at fermentere frugt og grønt samt at lave og anvende en række andre syrnede produkter lige fra den go’e gamle surdej over hjemmelavet yoghurt til mere specielle ting som kefir og kombucha.

Du får grundteknikkerne bl.a. til surkål, labneh, hjemmelavet pickles og smagstilsat eddike. Desuden opskrifter, hvor disse indgår i spændende retter som fx koreansk svinekød i wok med kimchi og persisk auberginegryde med safranyoghurt.

Denne bog fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne fermentere, og der kræves ikke specialudstyr i dit køkken. Det er bare at gå i gang!
Specifikationer
Undertitel Sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.
Forfatter Charlotte Pike
Forlag Legind
Indbinding Indbundet
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 4. jan. 2017
Sideantal 192
Bredde 176
Højde 246
Dybde 20
Vægt 606
Første udgave 2017
Oplagsdato 4. jan. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788771553345
ISBN-10 8771553347
EAN 9788771553345
Sprog dan
Orignalsprog eng
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.