Bogen om sennep
188,75 kr
På lager
ISBN
9788799293629
Kan man bruge sennep i kager, desserter og supper? Ja, bestemt.
De fleste danskere anvender sennep i dagligdagen, men for de fleste gælder det, at sennep kun bruges til et fåtal af retter, især i forbindelse med pølser. Det bør der laves om på, for sennep kan højne smagsoplevelsen i en bred vifte af retter – lige fra forretter over supper og hovedretter til efterretter og kager. Det er der mange, særdeles lækre eksempler på i denne bog.
Fornøjelsen ved at udvide brugen af sennep bliver endnu større, såfremt man laver sin egen sennep. Hvordan det gøres, finder man svaret på i denne bog. Det er meget lettere, end de fleste tror – og det bliver hurtigt til en spændende hobby.
Men denne bog indeholder ikke kun opskrifter på og med sennep. Den fortæller også senneps spændende historie, som spænder over mange tusinde år. Derudover er der kapitler om senneps biologi, sennep i Bibelen og senneps rolle i sundhedens tjeneste.
De fleste danskere anvender sennep i dagligdagen, men for de fleste gælder det, at sennep kun bruges til et fåtal af retter, især i forbindelse med pølser. Det bør der laves om på, for sennep kan højne smagsoplevelsen i en bred vifte af retter – lige fra forretter over supper og hovedretter til efterretter og kager. Det er der mange, særdeles lækre eksempler på i denne bog.
Fornøjelsen ved at udvide brugen af sennep bliver endnu større, såfremt man laver sin egen sennep. Hvordan det gøres, finder man svaret på i denne bog. Det er meget lettere, end de fleste tror – og det bliver hurtigt til en spændende hobby.
Men denne bog indeholder ikke kun opskrifter på og med sennep. Den fortæller også senneps spændende historie, som spænder over mange tusinde år. Derudover er der kapitler om senneps biologi, sennep i Bibelen og senneps rolle i sundhedens tjeneste.
Undertitel | sød, stærk, sanselig. Lav din egen gourmetsennep |
---|---|
Forfatter | Lone Hindø, Gunnar Knudsøø Jensen, Vagn Juhl-Larsen, Peter Aarslev, Dorte Damm, Birthe Aarslev, Majken Hindø (red) |
Forlag | Forlaget Niche |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. jul. 2010 |
Sideantal | 112 |
Bredde | 196 |
Højde | 216 |
Dybde | 11 |
Vægt | 436 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 15. mar. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788799293629 |
ISBN-10 | 8799293625 |
EAN | 9788799293629 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Lone Hindø |
Artist | Majken Hindø |
Omslagsgrafiker | Gunnar Knudsøø Jensen |
Omslagsillustrator | Gunnar Knudsøø Jensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Gunnar Knudsøø Jensen |