Brød med bid i
Richard Bertinet er en ildsjæl. Han brænder for at lære os at bage godt og sundt brød - med knasende sprød skorpe, som er dejlig at sætte tænderne i. Han er samtidig en god formidler, som på en enkel måde forklarer og viser, hvor nemt det i virkeligheden er at bage brød selv.
Her er opskrifter på brød af forskellige typer dej - alle lavet med naturlige ingredienser og med mange forskellige slags mel, som fx ekstra proteinrigt hverdemel, rug, spelt, kamut, kastanje- og boghvedemel.
Richard Bertinets specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og luftig brød. Følg hans detaljerede trin-for-trin-vejledninger og bag dejlige, velsmagende brød og søde sager:
Surdejsbrød, baguetter, flerkornsbrød, rugbrød, ciabatta, bagels, blinier, croissanter, briocher, boller med frugt, ingefærkiks.
Forfatter | Richard Bertinet |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. feb. 2014 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 1. feb. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788711355190 |
ISBN-10 | 8711355190 |
EAN | 9788711355190 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 555 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1350 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788711355190 | ![]() |
ISBN | 978-87-11-35519-0 | |
BOPISBN13 | 9788711355190 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Brød med bid i | ![]() |
Varetekst | Bertinet: Brød med bid i | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Originaltitel | Crust - bread to get your teeth into | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Brød med bid i | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Richard Bertinet er en ildsjæl. Han brænder for at lære os at bage godt og sundt brød - med knasende sprød skorpe, som er dejlig at sætte tænderne i. Han er samtidig en god formidler, som på en enkel måde forklarer og viser, hvor nemt det i virkeligheden er at bage brød selv. | ![]() |
ForlagsNavn | Lindhardt og Ringhof | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2013 | |
Bibliografisk historie | Tidligere: 1. udgave. 2008 | |
Forfatterefternavn | Bertinet | ![]() |
Forfatterfornavn | Richard | ![]() |
Fotograf | Jean Cazals | |
Oversætter | Inge Bielefeldt | |
Bredde | 234 | ![]() |
Dybde | 21 | ![]() |
Højde | 262 | ![]() |
Vægt | 1007 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 159 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2014-01-21 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.12 | |
ThemaKode | WBVS | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 5 093 230 3 | |
FørsteUdgivÅr | 2013 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 2 | |
ÅrForSenesteOplag | 2013 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2014 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2014-01-21 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2014-02-01 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | eng | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2013-09-24 | |
DagForSenesteÆndring | 2015-10-29 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20140219180911 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20140128 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2013 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 159 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Ny ændret udgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201409¤BKM201409 | |
Udgivelsesår | 2013 |