Brød med bid i
Richard Bertinet er en ildsjæl. Han brænder for at lære os at bage godt og sundt brød - med knasende sprød skorpe, som er dejlig at sætte tænderne i. Han er samtidig en god formidler, som på en enkel måde forklarer og viser, hvor nemt det i virkeligheden er at bage brød selv.
Her er opskrifter på brød af forskellige typer dej - alle lavet med naturlige ingredienser og med mange forskellige slags mel, som fx ekstra proteinrigt hverdemel, rug, spelt, kamut, kastanje- og boghvedemel.
Richard Bertinets specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og luftig brød. Følg hans detaljerede trin-for-trin-vejledninger og bag dejlige, velsmagende brød og søde sager:
Surdejsbrød, baguetter, flerkornsbrød, rugbrød, ciabatta, bagels, blinier, croissanter, briocher, boller med frugt, ingefærkiks.
Forfatter | Richard Bertinet |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. feb. 2014 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 1. feb. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788711355190 |
ISBN-10 | 8711355190 |
EAN | 9788711355190 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |